Kontraster

| Postat i: Elsas vardag
3
När man ser hur andra har svårt med kvällsfikat som ska ätas här och man själv känner att man har orken att äta upp allt som ligger på tallriken och visa att det inte är farligt stärks självkänslan och självförtroendet. Att sedan sätta på sig hörlurar med grym musik och läsa fina kommentarer från er fina bloggläsare kan höja humöret ordentligt. Tack till er! Nu ska det toppas med att skrapa triss!

Frisyr

| Postat i: Kreativitet
7
När Agnes, pappa och Hugo var här på besök passade jag på att leka frisör med Agnes hår. Jag har nämligen kollat på youtubeklipp som visar hur man gör olika frisyrer under veckan som gått här. Jag har förökt göra en del på mamma men hennes hår är uppklippt och inte riktigt tillräckligt långt. Nu fick jag chansen att försöka på ett längre, fast det var lite snävt om tid så helt nöjd blev jag inte.


Trisskalender

| Postat i: Elsas vardag
1
Nu när familjen var på besök hade de med sig saker som de vet muntrar upp mig. Min finurliga pappa har gjort en "trissmobil/trisskalender". Den fungerar ungefär som en chokladkalender som man har till jul, men nu skrapar jag en lott varje dag i hopp om att vinna pengar. Första dagen började bra, jag vann 10 kronor ;) !

Tankar

| Postat i: Tankar och Åsikter
3
Tänker skriva av mig lite i ett inlägg om tankar och tips, sånt som jag känner att jag vill dela med mig av. Detta inlägg kanske är något som jag framförallt skriver för min egen skull, men ni om har problem med mat/träning
kanske även kan ha denna text till hjälp.

När man är underviktig och har en massa dåliga vanor som gör att man inte går upp i vikt kommer det inte att hjälpa att tänka "jag ska ändra det jag gör. Jag ska äta mer och röra mig mindre. Jag ska pröva nya saker. Allt detta ska jag göra OM/NÄR......" Det finns inget att vänta på och det är lika bra att få hela skiten överstökad för att sedan komma tillbaka till ett bättre liv. Försök istället hitta något som kan få dig att släppa kontroll och tvångstankar om vad som är rätt och fel. Jag vet att detta är otroligt svårt och kämpar med detta supermycket dag in och dag ut. Något som har hjälpt mig är att ge ansvaret till någon annan som man kan lita på. I mitt fall vet jag innerst inne att mina föräldrar vill mig mitt bästa, de har kämpat med mig för att få bort denna sjukdom i ett och ett halvt år. Jag kan fortfarande hitta argument och förklaringar som säger att dom kanske inte alltid vet vad som är bäst. I detta läge gäller det bara att försöka strunta i dom dumma tankarna och gå över till ett läge då man inte funderar på om det dom bestämmer att jag ska göra verkligen är bra för mig eller inte. Jag vet ju faktiskt att jag själv inte vet vad som är bra för mig på lång sikt, eftersom jag mår som jag gör i dagsläget. Detta var en liten inblick i vilka tankar som snurrar omkring i mitt lilla huvud. Jag vet egentligen inte riktigt varför jag skriver detta här och inte i min dagbok. Kanske i hopp om att hjälpa andra som har en situation som liknar min, eller så är det för att det finns ett hopp om att alla friska människor där ute ska förstå att man inte vill hamna i dessa problem.

UNICEF Humorgalan

| Postat i: Omvärlden
0

På tisdag, 1 maj,  kl 20.00 är det dags för Humorgalan - för varendaunge i TV4. För tionde året i rad kommer några av Sveriges främsta artister och komiker att stå för underhållningen när vi samlas för att få fler människor att bli Världsföräldrar.

 

Superbra sammansättning av program, humor, kändisar, men ändamålet är ändå att hjälpa behövande. Hoppas starkt på att vi slår rekordet i år med ännu mer bidrag! 


Ingen sovmorgon här

| Postat i: Elsas vardag
0
Här i Umeå följer jag något som heter Matprogrammet. Då ska man äta 6 måltider om dagen, på bestämda tider. Frukost 7.30 är det som gäller. Varje dag, även på helger. Det är alltså ingen sovmorgon på helgerna. Ganska trist faktiskt, min personliga åsikt är att man på helgerna skulle kunna skjuta alla måltider en timme senare. Här är det bara att gilla läget.

Besök

| Postat i: Elsas vardag
2
Ikväll får jag besök av resten av familjen, pappa, Hugo och Agnes. Det blir roligt att få träffa den under kvällen och morgondagen. De ska få se hur det ser ut här och vara här under kvällen. Däremot kommer de att bo på patienthotellet eftersom rummet jag och mamma bor i endast har två sovplatser.

La família i Kroatien

Blodskräck?

| Postat i: Elsas vardag
0
I eftermiddag har jag tagit blodprover för att kolla olika värden. När jag på morgonen fick veta att det skulle bli blodprover idag tänkte jag inte så mycket mer på det. När det väl var dags blev jag på helspänn och nästan nervös. Att sedan se hur ens eget blod pumpas ut genom en genomskinlig slang var också riktigt obehagligt. Något som underlättade lite var att jag fick EMLA-kräm i förväg (vilket gör att man tappar känslen på önskat område). Smärtan var alltså uthärdlig.
Flaskor som dessa fylldes med mitt blod (dock inte de på bilden).

Tre små söta

| Postat i: Gamla Godingar
4

Tidsfördriv

| Postat i: Elsas vardag
1
Jag har målat naglarna tillsammans med en annan tjej för att få tiden att gå. Det gäller att hitta saker att göra under tiden man är inlåst. Jag fick låna hennes coola grafittinagellack. 

Lika bra att få det överstökat

| Postat i: Tankar och Åsikter
8
De två första dagarna här på sjukhuset var helt hemska, det är något jag kan erkänna. Nu, när jag har vant mig något mer vid situationen har humöret blivit mer stabilt och jag har kommit på tankebanor som gör det som i vanliga fall skulle kännas omöjligt möjligt. För min del är detta att släppa ansvaret, låta mina föräldrar ansvara för att det jag gör är bra för mig. Självklart är det fortfarande inte enkelt, men det har ändå underlättat betydligt. Kort sagt kan jag säga att det är lika bra att få den här tiden överstökad.

Ett allmänt tack

| Postat i: Elsas vardag
5
Ett inlägg till alla er som skrivit till mig/stöttat de senaste dagarna:
Tack för att ni bryr er och visar att ni finns där. Även om vi inte pratar speciellt mycket känns det skönt att ni finns där och vill se mig som frisk igen. Jag kommer inte att svara varje enskild person, eftersom det känns en aning svårt att veta vad jag ska svara och hur jag ska formulera mig. Men jag hoppas att ni förstår att jag blir uppmuntrad av era fina kommentarer/meddelanden/sms.

Ett råd till alla där ute

| Postat i: Tankar och Åsikter
6
Det finns en viktig sak jag vill att alla ute i omvärlden ska veta om, något som jag inte visste om eller hade förstått innan jag drabbades av den här skiten med mat, kontroll, o.s.v. Tänk aldrig att du vore mer perfekt om du var smalare eller mer muskulös. Visst, är du överviktig på ett farligt sätt kan det vara sunt att gå ner några kilo. Men var uppmärksam och låt det inte gå för långt! Var noga med att inte hamna på en för låg viktnivå, för det är sjukt mycket jobbigare att ta sig ur det än att vara något överviktig.


Vad jag egentligen vill säga, som jag önskar att jag hade förstått i tid är att leva ett "nyttigt" liv inte alltid är nyttigt. Att träna är inte alltid = bra. En frisk kropp och en frisk människa är inte = smal och låg vikt. Jag hoppas att ni där ute förstår hur farligt det är och hur dåligt man mår av att försöka leva ett hälsosamt liv när det går över styr. får du komplimanger/kommentarer om att "oj vad smal du är" så kanske det inte är positivt, det kan vara allvarligt och rent utav farligt. 
Jämför bilderna och fundera på vilket liv som verkar bäst? Ganska självklart svar.

Isolerad i Umeå

| Postat i: Elsas vardag
5
Nu är jag tråkigt nog på det stället jag absolut inte vill vara på: Umeå sjukhus, inlagd, inlåst, isolerad. Det känns verkligen sjukt tungt att vara här. Begränsningen på vad som får göras och inte är skittrist. Beslutsångesten som kommer när beslut måste tas är så jobbiga och jag vill bara här ifrån. Skriver mer senare när jag får orken och motivationen.

Beirut Café

| Postat i: Elsas vardag
1
Under den senaste stockholmvistelsen besökte vi tjejer även en libanesisk restaurang, Beirut Café. Detta var en väldigt exklusiv restaurang. Jag och Agnes fick varsin tidning som handlar om restaurangen Där fanns det en lista med namn på massa kändisar som ätit där. Listan var otroligt lång, några av kändisarna som jag verkligen tänkte "WOW" över är Lady Gaga, Kesha, Jay Z, Fredrik Reinfeldt, Zlatan, Paris Hilton, Justin Timberlake och Shakira.

Ännu en sushimiddag

| Postat i: Elsas vardag
0
Eftersom det blevså lyckat när vi prövade på att göra hemmagjord sushi gjorde vi detta i repris igårkväll. Det blev lika lyckat denna gång, och nu gjorde vi dessutom även misosoppa som förrätt. Däremot gjorde vi den inte själva, utan köpte en färdigmix på påse för att underlätta matlagningen.


Japansk touch?

| Postat i: Kläder & Mode
3
Under vår vistelse i Stockholm köptes det en del kläder. Bland annat denna kimonoliknande kofta som känns något japansk för mig. Ett väldigt skönt plagg som även går att använda både till vardags och på stranden (ur min synvinkel i alla fall.)

Restaurang Orkidé

| Postat i: Elsas vardag
0
Nu har vi varit i Stockholm fem gånger detta år och varje gång bott på samma, fina hotell på Söder. Vi har även hittat en favoritrestaurang som vi äter på vid varje besök. Thairestaurangen Orkidé har mat som alla gillar: vegetariskt, wokar och andra thairätter. Trevliga, söta thailändare som servitriser är också ett plus!

Världens fulaste fötter

| Postat i: Elsas vardag
1

Jag har alltid haft väldigt konstiga, fula fötter. Problem med att hitta skor som passar eftersom mina fötter är väldigt platta och smala. Dessutom är mina tår långa som korvar (charmigt!). När vi var i Stockholm valde jag att ta mina converse fast de är lite stora. Jag kände att detta var en dum idé under resan eftersom jag hade ganska ont i fötterna. Där emot tod jag aldrig och kollade hur mina fötter faktiskt såg ut. Igår frågade Agnes "men vad har du gjort med din fot Elsa?". Det visade sig att det hade blivit ett stort blåmärke på den stora fotknölen på sidan som sticker ut ovanligt mycket på mina fula fötter.


Klassisk musik?

| Postat i: Musik
0
Håller på att jobba med ett hemprov inom musikhistoria. Det är en hel del klassisk musik som man ska kunna känneteckna, vilket leder till att jag lyssnat lite på olika kompositörer. Insåg faktiskt att klassisk musik inte är så dumt ändå. Inget "svägigt" som den moderna musiken men det är ändå vackert pånågot vis och kan vara härligt att lyssna på.

Ja, jag vet att det är väldigt mycket tant Ingrid varning på detta inlägg, men länge leve den klassiska musiken!

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

| Postat i: Omvärlden
0

Ta er tid att läsa detta inlägg, det tar upp några minuter av ditt långa liv men kan hjälpa 95 behövande barn.


Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Ny kategori - Omvärlden

| Postat i: Omvärlden
0
I denna kategori kommer jag att skriva om allt möjligt som händer runt om i världen. Det kan vara allt ifrån roliga youtubeklipp, seriösa inlägg om barn som lever i nöd, nyheter, uppfinningar, you name it! Denna kategori kan alltså innehålla allt från humoristiska till livsallvarliga inlägg.

OBS! Inlägg som hör hemma i denna kategori som publicerats före den 16 april 2012 hittar ni i arkivet, inte i denna kategori.

Stockholm

| Postat i: Elsas vardag
0

Bloggen kommer i andra hand nu när vi är i Stockholm. Bloggar mer när vi kommer hem.


Glasögonorm

| Postat i: Elsas vardag
0

Jag i pappas glasögon


På flyget

| Postat i: Elsas vardag
0
Norweigan har fritt trådlöst internet i flyget! 

Påsklovet

| Postat i: Elsas vardag
0
En bild från påsken hemma hos oss. Fullt hus med en blandning av lulebor och stockholmare. Släkt och vänner. Påskfika och umgänge.

Pixboxtiden

| Postat i: Tankar och Åsikter
1
Många tjejer i min ålder känner förmodligen till hemsidan pixbox.se. En hemsida som användes flitigt av mig, mina kompisar och många tjejer i min ålder för ca tre/två år sedan. Efter ett tag kom facebooken in i livet och pixboxen dog ut. Egentligen vet jag inte varför jag skriver detta men blev bara påmind om pixbox när jag satt och rensade i mina gamla bilder. Man tog en massa foton på sig själv för att sedan lägga ut dom på pixoboxen, hoppas på att få många kommentarer och tittare. What's the point?

Här kommer ett gäng bilder från denna tid:


'


Samtliga bilder är från 2009

Rädsla för att dra ut tänder?

| Postat i: Elsas vardag
0
Har du en lös tand som inte lossnar med hjälp av vickande? Eller kanske gruvar du dig för att du ska till tandläkaren och dra ut en tand? Denna söta kille har lösningen på hur du kan få loss tanden på egen hand. Snabbt går det och verkar inte göra speciellt ont. Se och lär!

Sista dagen på lovet

| Postat i: Elsas vardag
0
Imorgon är lovet slut och plugget drar igång. För min del blir det plugg på för- och eftermiddagen för att mot kvällen åka till Stockholm på en fortsättning av terapin som jag nämnt tidigare. Det känns en aning tungt att behöva resa direkt när skolan drar igång men det är bara att gilla läget.

Gammal bild i brist på nya, december 2010

www.elsaas.se

| Postat i: Elsas vardag
0
NY DOMÄN

Domänändringar

| Postat i: Elsas vardag
0
Mitt domännamn har tjorvat från och till, just nu håller jag på att fixa ett helt nytt. Förhoppningsvis är det fixat innan kvällens slut! Håll utkik bara.

Sortering, rensning... tröttsamt.

| Postat i: Elsas vardag
1
Idag samt igår har jag ägnat ganska mycket tid till att sortera och rensa bilder. Min dator är full (mina 250GB är använda) och detta är något som måste fixas nu med detsamma. Att försöka sortera upp i datorn trodde jag från en början att skulle vara enkelt. Väldigt fel hade jag, jag har inte alls så bra ordning i datorn som jag trodde. Jag sitter och försöker sortera men är egentligen inte säker på om det jag gör blir rätt. Det kan mycket väl vara så att jag har råkat radera viktiga bilder eller att jag har samma bilder lagrade på två olika ställen i datorn. Less.


Går igenom en hel del gamla bilder och inser att jag tog en massa egobilder för ca 2 år sedan, något som jag i princip aldrig gör idag (bortsett från snabba webcambilder till bloggen som dyker upp då och då).

Vaccination

| Postat i: Elsas vardag
0

Just nu sitter jag på Stadsvikens vårdcentral i väntan på att få åka hem. Jag har blivit vaccinerad mot livmoderhalscancer. Jag är inte superrädd för sprutor men ändå var jag ganska spänd innan. Tydligen ska man ta tre sprutor mot detta. Det är alltså inte överstökat än.


Beautiful pic;)


Tävling hos L'Oréal Paris

| Postat i: Elsas vardag
0
Jag är med och tävlar om en goodiebag från L'Oréal Paris. Här kommer mina tips!
För att på långa ögonfransar, gör följande:
1. Böj ögonfransarna med hjälp av en ögonfransböjare, gärna 2 ggr/öga för extra effekt.
2. Applicera mascara, (när du gör detta börjar du allra längst in i fransroten öch drar den utåt mot topparna samtidigt som du drar mascaraborsten från sida till sida). Denna rörelse <--------> fram och tillbaka samtidigt som du drar den ut mot franstopparna alltså. Detta ska göras långsamt.
Mikael Persbrandt är en kändis som har speciella ögon som skiljer sig från många andras:

Sushiresultat

| Postat i: Elsas vardag
1
Här kommer bilder från resultatet av vår hemmagjorda sushi. De blev riktigt snygga, och det japanska porslinet som pappa köpte när han var i Japan kom till användning. Själv har jag inte ätit sushi så många gånger innan, några enstaka bara, men detta var faktiskt den godaste jag ätit! Det lär inte dröja länge innan vi prövar detta igen.


Home made Sushi

| Postat i: Elsas vardag
0
Ikväll har vi gjort hemmagjord sushi för första gången. Igår planerade vi detta, tog en sväng till Thaishoppen
och köpte saker som noriblad, wasabi, risvinäger, syltad ingefära och sushiris. Vi invigde även vår/mammas bambumatta som man använder när man ska göra maki (rullarna).
Resultatet kommer i ett nytt inlägg inom kort!

Oh NO!

| Postat i: Elsas vardag
0
Jag har ägnat en stor del av denna kväll till att försöka ladda in bilder till datorn, dels för att ha till bloggen. Nu ger jag upp, det verkar som att min dator (eller mitt iPhoto) eller något har slut utrymme. Jag har verkligen ingen lust att hålla på och fixa med tekniken, allt ska ju bara funka, eller hur? Nu får ni nöja er med ett bildlöst inlägg,
bilder kommer när jag lyckats fixa mitt datorproblem. Imorgon blir det att prata med macexperterna på Grafit.

Påskblus

| Postat i: Kläder & Mode
2
Igår använde jag min nya blus som jag fick som en påskpresent av mamma. Hon vet verkligen vilka klädesplagg som jag gillar, denna söta blus stortrivs jag i! Fin färg,söt krage och massor av söta påskharar. Passar perfekt nu till påsken, och även att ha under sommaren.

Ingen brådska

| Postat i: Elsas vardag
1
Jag tror inte att många människor har varit tvugna att stanna bilen på grund av detta. En skön lirare som inte verkar ha någon brådska att ta sig över vägen, kanske beror det på lathet eller omedvetandet om livet runt omkring sig själv. Kolla på videon via länken.  

Vår trädgård - Harars hem

| Postat i: Elsas vardag
0
Vår trädgård har blivit något av ett hem för harar. Till en början har det känns väldigt mysigt, och roligt att kolla hurde smyger omkring på gården och äter av fågelmaten. Att vi dessutom hade fått en hartrio på gården kändes lustigt och kul. Nu när jag fått höra att de ätit upp äppelträdet vi köpte förra sommaren känns det inte alls lika roligt längre. De hade ju faktiskt fågelmaten att äta av.
De är väldigt bra kamoflerade i snön.

Kreativiteten finns inte

| Postat i: Tankar och Åsikter
0
För ett tag sen kunde jag gå in på bloggen och få massor av olika idéer om vad jag skulle skriva om. När jag trycker på "Skapa ett inlägg" idag känner jag att kreativiteten är som bortblåst och jag har inget att skriva om. Kanske är det för att mitt liv är så galet trist eller också för att jag helt enkelt har väldigt dålig fantasi. Jag tror nog att det är en blandning av det.


Bilden speglar av sig dom känslorna jag inte känner just nu. Kul.

Carrot Ginger Walnut Cupcakes

| Postat i: Elsas vardag
0
I Leilas receptbok A piece of cake finns det ett helt kapitel fullt med cupcakes. Mamma som gillar morotskaka introducerade Carrot Ginger Walnut Cupcakes som är en cupcakevariant till morotskaka. Bakade dessa igår
och har precis ätit en. Detta recept kan även hittas här på internet. Mitt tips när jag gör dem är att minska på florsockret i frostingen, tycker att det blir på tok för sött med 5dl socker i en liten frosting. Men det är ju en smaksak, pröva dig fram!
Foto taget från Leilas hemsida

Så mycket enklare

| Postat i: Tankar och Åsikter
2
Tanken på att ha tillbaka livet ni ser på bilderna nedan skulle vara helt underbart.

Långfredag

| Postat i: Foto
1
Tycker att det passar bra med två påskbilder som jag fotade här om dagen nu när påsken är invigd. Påskägg och påskblommor! 

Ute i solen

| Postat i: Elsas vardag
0
En långfredag som denna, med soligt väder sitter jag ute med datorn i solen. Eller för tillfället i alla fall. Vi har besök av kompisar, dopbarnet jag skrev om förra veckan med familj. Roligt för mig som verkligen älskar småbarn!

Dansande ögonbryn

| Postat i: Elsas vardag
0
Om man inte är ett geni på dansgolvet kanske man kan dansa på detta vis istället? Förstår inte hur man kan styra dessa små muskler så skickligt. Kolla genom hela videon, för det blir bättre och bättre allt eftersom!

Våran Earth Hour

| Postat i: Elsas vardag
0
...Blev trots allt av. Även om den blev ca 40 minuter senare än den riktiga så hade släkta lampor, TV och datorer avslagna. Vi hade en hel del jus till hjälp, och i vissa lägen använde vi oss av fick/pannlampa. Det var inte lätt och ta sig runt i huset i mörkret!

Lyckades ta två bilder i mörkret

Proppmätt @ Waldorf

| Postat i: Elsas vardag
0

Lunchbuffe med mamma och lillebror. Asiatiskt!


Växer och tar fart

| Postat i: Kreativitet
0
I ett tidigare inlägg skrev jag om att jag har planterat olika typer av växter inför sommaren. Nu har de börjat växa till sig ganska mycket. Brocolin och chilin är det som har kommit längst. De har fått en hel del solsken genom fönsteret, vilket förmodligen varit till hjälp. 
Brocoli
Basilika

Dagens look

| Postat i: Kläder & Mode
2
Många tjejer i min ålder lägger ofta upp bilder på "dagens outfit". Detta är däremot inget som jag lägger ned speciellt mycket tid på, jag tänker mest att jag försöker använda lite av varje i garderoben. Här kommer hur som helst två bilder som visar vad jag hade på mig idag. John-Lennon t-shirt och pösiga jeans, en varation med tanke på att jag, precis som de flesta tjejer i min ålder, oftast har tighta jeans. 

Är ett inlägg som detta intressant? Alltså är "dagens look" ett intressant tema på inläggen?

Påsklov

| Postat i: Elsas vardag
0
Nu har jag fått påsklov, en och en halv veckas ledighet. Att vara klar med vårt stora arbete "Leva och må i Europa" känns skönt, slippa oroa sig för att man inte ska hinna klart i tid. Nu blir det att åka till farmor för att träffa kusinerna, äta middag och hjälpa henne med lite påskfix.

Två snabba bilder från påskkänslan hemma hoss oss i år:

On the go

| Postat i: Elsas vardag
0
Har haft fullt upp hela dagen, inlämning av ett stooooort målfokus i skolan imorgon för att sedan få påsklov.
Nu ----> Jazz. Börjar om 20 minuter så det är hög tid att byta om. Hörs!
Webcam

Känner du igen dig?

| Postat i: Elsas vardag
0
Dagens mest sanna låt, haha.

Svt1 just nu

| Postat i: Elsas vardag
0
Just nu sitter jag och kollar på Så ska det låta, svt1. Sarah Dawn Finer och Samuel Ljungblad rockar, två
grymma sångare som passar superbra ihop. Om ni missat/missar detta så bör ni kolla på det på svtplay.

Hedda

| Postat i: Elsas vardag
0
Igår var jag på dop, våra kompisars lilla Hedda skulle få sitt namn. Ett riktigt fint dop med världens sötaste lilla flicka. Både systemkamean och videokameran följde med. Här kommer ett urval av mina foton:
Gudmor, Hedda och Storebror
Agnes sjöng två sånger, Handens fem fingrar och Vilken underbar värld. Riktigt vackert

♫ ♪ ♫

| Postat i: Musik
0
Grym.