Rutiner och tidiga mornar

| Postat i: Elsas vardag
1
Så har skolan börjat igen. Tvåan på gymnasiet, vilket sägs vara det tuffast året, och det bekräftades nr jag fick mitt schema. Så många lektioner och långa dagar. Har redan fått flera läxor. Motivationen är väl inte på topp, men det ska nog gå vägen ändå. Nu ska jag njuta lite av helgen. 
 

Ägg eller ägg

| Postat i: Elsas vardag
1
Vilka ägg stoppar du i din kundvagn? Det är enkelt att ta en största plattan, burhöns.  Man får ju många ägg för liten penning. 

Förhoppningsvis tänker du annorlunda efter att ha sett det här. 
Dessa foton visar burhöns, frigående höns inomhus samt höns som lägger KRAV-märkta ägg. Ett KRAV-märkt ägg innebär bl.a. att hönsen får vara ute minst 12,5 timme per dag under sommarhalvåret (med tillgång till gräs och sandbad) och att de äter foder fritt från konstgödsel och bekämpningsmedel. För den som äter 200 ägg om året kostar det runt 300 kr mer per år att köpa ägg från KRAV-höns istället för från frigående inomhus.

Släktkollot

| Postat i: Elsas vardag
0
Denna vecka har fyllts av släkthäng. Det årliga släktkollot har just passerat och mina dagar har fyllts av alla möjliga roliga aktiviteter. Gokart, kajakpaddling, filmning och grym hotellfrukost på Clarion för att nämna några. Alltså har även denna vecka varit fartfylld, därav lite väl tyst på bloggen. Tjohej! 
 

Grönan - Sommarkrysset

| Postat i: Elsas vardag, Resor
0








 
 

En bättre helg

| Postat i: Elsas vardag, Resor
1
Har haft en otroligt bra helg med Amanda i Stockholm. Vi hann med mycket roligheter, och en hel del bilder blev det också. Håll utkik för det kommer inlägg inom kort! 

Sommarkysset igår, glad efter att ha fått en ros av Kevin Walker ;)