Lever livet

| Postat i: Elsas vardag
0
Har inte gjort mycket nytta de senaste veckorna, men däremot haft det skönt på stranden/i stugan så gott som varje dag under den senaste stekheta veckan. Nu börjar den svenska sommaren med regn, moln och lite småkalla vindar komma. Passar mig bra, får mer "vettiga" saker gjorda, saker som väntat alldeles för länge. 

Förra veckan, vattenskoter till Niporna med Kornelia och Otilia. 
 

Värmedöden

| Postat i: Elsas vardag
0
Trodde inte jag skulle säga detta i Luleå, men det är för varmt. Jag är faktiskt less på värmen och solen. Kan det inte komma lite blåst i alla fall? 32°C idag, helt vindstilla. Jag orkade faktiskt inte ens vara ute mitt på dagen för att det var så sjukt varmt. 

Alla dom där sakerna som jag tänkt att jag ska fixa skjuts upp. Orkar inte ta tag i dom i denna värme. All heder till solen men lite pauser ibland skulle inte sitta fel.

 
 

18.07.14

| Postat i: Elsas vardag
1
Tror att detta stämmer in på alla människor, mer elller mindre. En del är medvetna om det och andra inte. Varför är det så fult att visa att man är skadad? 
 

Sommar

| Postat i: Elsas vardag
0
Känns inte helt bra att bloggen står så tom, men mina dagar har fyllts med sommar och har inte haft lust att sitta vid datorn och skriva. 
 
Nu känns det som sommar på riktigt. Igår gjorde jag bort sista jobbet för denna sommar och kvällen avslutades med födelsedagsmiddag för kusinen. Efter att vi suttit ute och njutit av god middag slog vädret snabbt om till ösregn, blixtar och åska. Det var så varmt ute att regnet var skönt. Det slutade med alla kusiner på studsmattan i spöregn och blixtar. Härligt. Sommar. 
 
 
 

Spontanuppehåll

| Postat i: Elsas vardag
1
Hallå där! 
 
Blev ett oplanerat litet blogguppehåll de senaste dagarna. Har haft fullt upp och har därmed inte funnit tid och lust till bloggen. Nu har jag äntigen semester på riktigt! Bara några enstaka jobbdagar här och där inplanerade men i övrigt är jag helt ledig ♥ Underbart! 


När solen steker som idag är vattenmelon min hjälte. Så gott