Ska det negativa döljas på bloggen?

| Postat i: Tankar och Åsikter
3
Sitter och funderar på hur jag ska förhålla mig till positiv/negativ i mina blogginlägg. Med det menar jag att jag känner mig osäker på om jag enbart ska skriva om det roliga i livet på bloggen, och satsa på att sprida positiv energi, eller om jag ska spegla verkligheten mer och även skriva det tråkiga i vardagen, att skriva om de dåliga dagarna också. 

Vad tycker ni? Vill ni matas av positiva inlägg och inspo eller vill ni läsa lite om the real shit också? Vore snällt om ni skrev vad ni tycker! 
 
Hittills till Ska det negativa döljas på bloggen?


Gunilla Bolsöy

ta med det negativa oxå! För då kan folk relatera till sina egna liv o kanske märka o se att de har samma erfarenheter osv. Ja skriver om mina problem, bara o checka på min blogg haha ;)
KRam

Svar: Bra tänkt! Grym blogg har du också, måste börja följa den :)
Elsa Hassler


URL: http://gunillabolsoy.forme.se/
Agnes

Vad känner du? Hur mycket vill du dela med dig av? Helt fritt fran negativt rostar jag da inte for. Haller med Gunilla :D

Svar: Gillar att kunna skriva om båda, så det får bli så i framtiden. Bra att ni känner detsamma ;)
Elsa Hassler


URL: http://agneshassler.se
Pappan

Kanske bra att bloggar inte bara visar upp en glättig fasad. Tror att det är bra att inte ha för bråttom med att publicera. Starka känslor kan behöva landa innan man delar med sig av dem.
Fin bild från matchen Espanyol - Malaga. Missade helt att kvinnan framför oss hade en liten man i håret.

Svar: Bra tankar, kloka ord. Känner själv att mina blogginlägg görs under tidspress. Läser sällan igenom inläggen och stresskriver ofta.
Ny trend med gubbar i håret? Så 2014!
Elsa Hassler




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: