Barcelona part 2

| Postat i: Resor
0
 Vår första heldag i Barca startade med ett besök i byggnaden som kännetecknar staden, nämligen Sagrada Familia. Tanken var att vi skulle gå in i kyrkan och få en guidad tur, men kön var helt enormt lång. Längsta kön jag någonsin sett, gick och gick för att komma till slutet av kön och blev helt paff. Den verkade aldrig ta slut! Efter en del promenerande kom vi till slutet, och då var det klart att vi inte skulle orka stå i den evighetskön. Att kolla på kyrkan utifrån räckte faktiskt gott och väl. 
 


Kön som inte hade ett slut, den var så mycket längre än det ni kan se på bilden.  



Vi gick genom en fin park flr att komma till Rablan (Barcelonas motsvarighet till New Yorks 5th Avenue). Helt plötslig kom ett superromatiskt och vackert tempelliknande ställe med ett litet vattenfall och fontäner.
Nice surprise! 

På kvällen var det dags för fotbollsmatch i stadens nya arena. Var själv inte så taggad eftersom jag sällan går på fotbollsmatcher och inte är speciellt insatt, men det var faktiskt riktigt kul. Sjukt duktiga fotbollsspelare och skön stämning! Komiskt nog träffade vi ett gäng andra luleåbor som av slump råkade sitta just vid oss under matchen. 



Sen tunnelbana hem på väg till hotellet, lagom trötta efter en intensiv dag. 
 
Hittills till Barcelona part 2





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: