Inte det roligaste

| Postat i: Elsas vardag
0
I fredags var jag i stan och gjorde flera olika fotanalyser. Vi kollade framför allt på hur jag belastar foten när jag går eftersom jag har haft så otroligt mycket problem med fötterna de senaste veckorna/månaderna. Tråkigt nog var resultaten på analyserna riktigt dåliga. Mina platta, missbildade fötter gör att jag får skavsår av i princip alla fötter och det har även gjort att jag trampar snett i alla mina skor. Detta leder till att knä- och hälproblem, vilket jag faktiskt börjat känna av. 
 
Nu har jag fått gjuta en sula och köpa speciella gympaskor som är allt annat än snygga nikeskor. Känns inte så kul att vi måste lägga flera tusenlappar på att köpa sånt som man känner sig ful i när man har på sig det, men hellre det än att jag får problem med knäna/fotlederna. Känner att det blev motsatsen till "vill man vara fin får man lida pin". 

Som sagt, inte speciellt snygga skor. Men jag är sjukt glad över att jag fick dom och ett par gjutna sulor med tanke på de allvarliga skador jag med stor sannolikhet skulle fått utan dessa underverk. 
Hittills till Inte det roligaste





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: