Tråkiga Sverige

| Postat i: Omvärlden, Tankar och Åsikter
2
I Thailand firar man det nya året just nu. Där har man vattenkrig ute på gatorna för hela landets befolkning. Var man än går kan man få en vattenhink över huvudet på sig. Trots att det blir väldigt blött verkar det ändå sjukt roligt. Det är ju ändå så varmt ute så det är väl bara skönt att svalka sig med vatten? Att uppleva denna folkfest finns helt klart med på min att göra-listan innan jag dör. 

När jag tänker på detta nyårsfirade känns Sverige så tråkigt. Här handlar det antingen om att äta exklusiv mat eller att bli full (för de flesta i alla fall). Thailands firande verkar mycket roligare och mycket socialare. Det är helt klart dags för Sverige att börja skapa lite nytänkande, kreativa traditioner. 
 
 
 

Källa
 
Hittills till Tråkiga Sverige


aunt Hilda

Å kolla in färgerna på folks kläder! I Sverige är alla alltid svartklädda - tom på sommaren. Faktiskt särskilt när vi klär upp oss. Är inte det sorgligt?! När lär man sig att svart är fint? Färg är finare!!

aunt Hilda

Å kolla in färgerna på folks kläder! I Sverige är alla alltid svartklädda - tom på sommaren. Faktiskt särskilt när vi klär upp oss. Är inte det sorgligt?! När lär man sig att svart är fint? Färg är finare!! Det vet varenda unge.

Svar: Så sant! Bra skrivet.
Elsa Hassler




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: