Oh no, sommaren är för nära!

| Postat i: Tankar och Åsikter
1
..Ja, nu tycker förmodligen många att jag är knäpp. Alla pratar och skriver om att det ska bli så skönt med sommar, och att "vad skönt med sol". Som att allting blir så bra bara vädret är bra. Själv känner jag bara: NEJ! Sommarlovet får inte komma om bara tre veckor! Det är först nu jag förstått hur snart det är. Denna sommar skulle inte bli en skitsommar då jag är helt begränsad och bara mår skit hela tiden. Jag önskar att jag kunde skjuta upp sommaren en månad till. Jag behöver den tiden. Jag behöver få ladda upp mer och lägga på mig några extra kilon så att jag kan ha en bättre sommar med mer frihet. Vet inte vad jag ska ta mig till. Hur jag än gör så kommer jag inte hinna bli nog bra/fri fram till sommarlovet. Blä.
Det känns så hemskt att veta att min sommar inte kommer att bli som jag vill, den kommer att bli allt annat än "awesome". Den kommer troligen bli ännu värre än den förra. Hur är det möjligt? Fattar inte hur det kan bli såhär. Inte för mig. Inte för någon.
Hittills till Oh no, sommaren är för nära!


Sis

Du kommer visst att kunna få en fin sommar. Det går att ha kul, leva livet, ha sommarlov och gå upp i vikt samtidigt. You can go the distance ! <3


URL: http://agnesmatilda.tk



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: