1,5 miljoner barn riskerar att dö av undernäring i Västafrika

| Postat i: Omvärlden
2

 

Som alltid i katastrofer är det barnen som drabbas värst. Läget är i akut i Sahelområdet - Tchad, Burkina Faso, Mauretanien, Mali, Niger, Nigera, Kamerun och Senegal.

UNICEF finns på plats och gör allt de kan för att förhinda en svälkatastrof. UNICEF behandlar barn mot undernäring, vaccinerar, ser till att det finns rent vatten, levererar förnödenheter och ser till att familjer får rent vatten, sjukvård och skola.

Men UNICEF behöver din hjälp för att förhindra att fler barn dör. Ge en gåva nu på unicef.se/sahelHar du en blogg? Hjälp till att sprida insamlingen genom att lägga upp den här informationen på din blogg också! Besök unicef.se/sprid-budskapet/blogga-for-sahel för att hämta material.

Tillsammans gör vi skillnad!

 
Åh vad glad jag är att unicef finns. Deras mail de skickar ut till oss som bloggar för varenda unge känns så omtänksamma och bra på alla sätt. Hjälp dom att hjälpa ännu fler barn, och sprid detta vidare! 
Hittills till 1,5 miljoner barn riskerar att dö av undernäring i Västafrika


Tanja

Tycker verkligen synd om dem, det finns mycket man kan göra för att hjälpa dem!

Svar: Ja, absolut!
Elsa Hassler


URL: http://xn--e-postmarknadsfring-46b.nu
Matilda

Hej! Fin blogg!
Har en frågestund just nu, så kanske kan du komma in och skicka en fråga?
Ps. Vart gör du design och headers?
Ha det bra! :)

Svar: Tack! Det är lite olika vart jag gör det... antingel GIMP eller en hemsiida online, picknik.com Tyvärr har den hemsidan lagt neds nu :(
Elsa Hassler


URL: http://www.matildapalmblad.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: