Stockholmsvistelse augusti 2012 - del 3

| Postat i: Elsas vardag, Resor
0
Onsdagskvällen var vår sista kväll inne i Stockholm stad, då blev vi serverade en grekisk middag hos kusinerna. Vi har en grekisk nykomling i släkten, snälla Aliki som stod för den fina ekologiska maten. 


Efter maten blev det lite musiklir i källaren där vi hade flera riktigt duktiga musiker.





Dagen därpå hann jag och mamma klämma in lite shopping på förmiddagen samt en lunch på ett riktigt mysigt vegan/vegetarisk/ekologisk restaurang/café som hade supergullig och hjälpsam personal.


Sedan bar det av till båten för att träffa alla deltagare i släktträffen och en ca 4 timmars båttur till ön Finnhamn. Hade föreställt mig att vi skulle vara på någon båt som typ motsvarande Laponia i Luleå, men icke sa nicke. Vi hade en stor, fin, lyxig båt för oss själva, hyrd enbart för vår släkt. Det var mingel med nötter, godis, dyck och personal som fixade och servade oss. Sedan dukade de fram finmiddag och allt var så sjukt flott. Flera våningar och allt vara bara så snyggt! Vår gammelfarfar (farmors pappa) har tydligen lämnat en stor summa pengar i sitt arv som ska användas till släktträffar. Ära till honom!






I båten, innan avfärd @ Gondolen. 






På kvällen anlände vi till det mysiga vandrarhemmet Utsikten. Alla samlades för att få lite kvällsfika. 




 
 
Hittills till Stockholmsvistelse augusti 2012 - del 3





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: