Bloggare för varenda unge

| Postat i: Tankar och Åsikter
4

Jag har just blivit en "bloggare för varenda unge". Det är ett samarbete med unicef, jag bloggar och uppmärksammar minaläsare om olika katastrofer i världen. På så sätt hälper jag andra som är i nöd. Detta innebär att jag då och då kommer att publicera inlägg om allvarliga katastrofer, svältande barn och andra hemska saker.

 

Jag tycker att vi som har pengar så det räcker till shopping och nöjen kan skänka bort till mer behövande personer. Tänk på att du kan rädda liv!


Den här lilla pojken, Tonio Jorge, 6 år, i El Salvador fyller små plastpåsar med kol som hans familj säljer på marknaden där de bor. Tänk hur lycklig han skulle bli om han fick möjlighet att gå i skola och träffa kompisar istället.

Fotograf: UNICEF/Donna DeCesare

Hittills till Bloggare för varenda unge


evelina

ååh va hemskt...hur blir man sån bloggare. hemskt att vi bara tänker på typ nya kläder när de är de som egentligen behöver pengarna och nya kläder, mat och annat som vi klarar oss utan


URL: http://evelinich.blogg.se/
Filippa

ååå! Jag blir alldeles sorgsen! Hur blir man sån bloggare?



kram <3


URL: http://filippaflodmark.blogg.se/
Filippa

ååå! Jag blir alldeles sorgsen! Hur blir man sån bloggare?



kram <3


URL: http://filippaflodmark.blogg.se/
Agnutt

Hur kan jag ha missat det här inlägget? Visste att du blivit bloggare för varenda unge men det här var intresting, viktigt, fint skrivet och bilden och pojken var touching. I'm proud of you son<3!


URL: http://agnesmatilda.tk



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: